1 dag | 6 september 2024 | LEDEN € 225,- | NIET LEDEN € 275,- | 

Een dialoog biedt ruimte voor de meningen en gevoelens van alle gesprekspartners. Het geeft inzicht in elkaars motivaties en veronderstellingen.

Een succesvolle dialoog vereist oefening en inzet. Dit kunt u bereiken met de begeleiding van een gespreksleider. Tijdens een dialoog wordt aandacht besteed aan het opschorten van oordelen, luistermethoden, het stellen van relevante vragen, non-verbale communicatie, het maken van afspraken en het naleven van de regels en discipline van een dialoog.

Methode voor Dialooggesprekken
Onder begeleiding van een trainer leert u hoe u een gesprek kunt voeren volgens de regels van een dialoog en hoe u oordeelloos kunt communiceren. Dit biedt ruimte voor diepgaand onderzoek en oprechte interesse in uw gesprekspartners. Tijdens deze sessies wordt theoretische kennis afgewisseld met praktische toepassingen.

Voor wie is deze training geschikt
Deze training is geschikt voor iedereen die zijn vaardigheden in het voeren van een effectieve dialoog wil verbeteren.

Duur van de training
De training duurt twee dagdelen en is inclusief lunch.

Aanpak tijdens de training
Tijdens de training wordt een goede balans gevonden tussen theoretische uitleg en praktijkoefeningen om vaardigheden te ontwikkelen.

Mogelijkheid voor in-company training
Deze dialoogtraining kan ook binnen uw organisatie worden verzorgd. Wij bieden ondersteuning bij het toepassen van deze gespreksvorm tijdens veranderprocessen en cultuurveranderingen.

Interesse in een offerte?
Indien u meerdere deelnemers heeft, kunt u eveneens een groepsofferte aanvragen via info@gekophetgesprek.nl. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u verder te helpen. De open inschrijving is op 6 september. 

Informatie
6 september 2024
MBO/HBO niveau
Met lunch| lesmateriaal |certificaat | op aanvraag maatwerk
  • Aandacht voor elkaar, de kunst van het opschorten van je oordeel en een goed luisteraar zijn.

€ 275,00
€ 275,00 excl btw

#replace title#