In het hart van doelgericht bedrijfsbeheer en strategisch carrièrebeleid bevindt zich het cruciale instrument van het functioneringsgesprek. Soms bekend als het dialooggesprek of voortgangsgesprek, is deze interactieve sessie een onmisbaar middel om voortdurend verbonden te blijven. Hierin wordt waardevolle informatie gedeeld die direct bijdraagt aan het verbeteren van prestaties en resultaten. De sleutel tot succes ligt in het feit dat beide gesprekspartners de kunst van het gespreksvoeren beheersen, met als ultiem doel: tastbare vooruitgang en verbluffende resultaten. Het trainen van uw management en medewerkers in het voeren van effectieve functioneringsgesprekken is dan ook een investering die zichzelf ruimschoots terugbetaalt.

Het bereiken van wensen en het vaststellen van afspraken vinden hun weg in een persoonlijk ontwikkelplan, een krachtig instrument dat organisatiedoelen naadloos verbindt met de ambities van individuele medewerkers. Het hoogtepunt wordt bereikt wanneer de visie van de medewerker naadloos samenvloeit met de bedrijfsdoelstellingen.

Methodiek van het Functioneringsgesprek
Het verschil tussen succes en teleurstelling tijdens een functioneringsgesprek begint bij de voorbereiding en introductie. In deze training worden beide aspecten zorgvuldig belicht: van een grondige voorbereiding tot de effectieve uitvoering en opbouw van het gesprek zelf.

Voor Wie is Deze Training Geschikt?
Deze training is speciaal ontwikkeld voor leidinggevenden, managers en medewerkers die het belang begrijpen van doelgerichte functioneringsgesprekken en gezamenlijke resultaten willen behalen.

Duur en Impact
In slechts twee dagdelen verkrijgt u de kennis en vaardigheden die een levenslang verschil maken. De training omvat een evenwichtige mix van theorie en praktijk, waarbij de nadruk ligt op directe toepasbaarheid in de praktijk.

Maatwerk Optie
Deze training kan tevens als maatwerkoplossing worden aangeboden, volledig afgestemd op uw organisatiebehoeften.

Meer Weten?
Aarzel dan niet om een offerte aan te vragen voor groepstrainingen. Bereik ons via info@gekophetgesprek.nl en ontdek hoe u uw organisatie naar nieuwe hoogten kunt leiden."

Informatie
11 oktober 2024
MBO/HBO
Met lunch| lesmateriaal |certificaat | op aanvraag maatwerk
"De Sleutel tot Succes: Het Optimaliseren van Functioneringsgesprekken

€ 275,00
€ 275,00 excl btw

#replace title#