Laat ons je meenemen op een enerverende reis door de kunst van het voeren van gesprekken. Ontdek tijdens vier intense dagdelen de verborgen geheimen van verschillende gespreksvormen. Van de lichtheid van sociale praatjes tot het serieuze sollicitatiegesprek, van het cruciale functioneringsgesprek tot het overtuigende verkoopgesprek. Elk gesprek heeft zijn eigen smaak en complexiteit, maar met onze training maak jij ze allemaal eigen. Ontwikkel je basisvaardigheden en leer de onmisbare fundamenten voor succesvolle conversaties. Net zoals eten en drinken onmisbaar zijn, is een sterke gespreksbasis essentieel!

Bij de GOhG Gespreksbasis Training serveren we je alle benodigde ingrediënten. Na deze training laat elk gesprek een positieve nasmaak achter. Onze menukaart bevat onder andere het vermogen tot converseren, begrip tonen, actief luisteren, doelgericht doorvragen, impactvol presenteren, effectief formuleren, assertief optreden, verstandig verzoenen, het geven van krachtige presentaties en het zelfverzekerd vertellen van verhalen.

Voor Wie Is Deze Training Geschikt?
Of je nu je gespreksvaardigheden naar een hoger niveau wilt tillen of net begint aan je gespreksreis, deze training is voor jou. Wij bieden ook op maat gemaakte oplossingen voor doelgroepen met bijvoorbeeld afstand tot de arbeidsmarkt.

Duur en Investering in Succes
Gedurende vier boeiende dagdelen dompel je jezelf onder in de wereld van gesprekskunst. Met een heerlijke lunch op de trainingsdagen wordt de inspiratie gevoed. Geen overnachtingen vereist. Tijdens deze interactieve training vinden theorie en praktijk elkaar harmonieus.

Locatie en Mogelijkheden
De training kan plaatsvinden in ons trainingscentrum of binnen jouw organisatie. Onze in-company optie biedt een flexibele en op maat gemaakte aanpak.

Investeer Nu in Jouw Gesprekssucces
Voor open inschrijving slechts €275 per persoon (ledenprijs), inclusief btw, trainingsmateriaal, heerlijke lunch en het waardevolle GOhG-certificaat van deelname. Voor in-company trainingen en gepersonaliseerde oplossingen boven €1000,- ontvang je een offerte op maat.

Locatie en Maatwerkopties
De trainingslocatie wordt bepaald op basis van het aantal inschrijvingen in de regio.

Benieuwd naar de Mogelijkheden?
Voor groepsoffertes en in-company trainingen kun je contact met ons opnemen via info@gekophetgesprek.nl. Versterk jezelf en je team met de kracht van effectieve gespreksvaardigheden!"

Informatie
21 en 22 november 2024
Open inschrijving
Met lunch| lesmateriaal |certificaat | op aanvraag maatwerk
Wordt "Meester in gesprekken: Ontwikkel jouw basis gespreksvaardigheid.

Artikelnummer: 202301

€ 275,00
€ 275,00 excl btw

#replace title#