Betreed de wereld van deze training en ervaar een transformatie in je gespreksvaardigheden. Vanaf het allereerste moment neem je deel aan een persoonlijke zelftest die je inzichten biedt in je huidige capaciteiten. Stap voor stap leer je hoe je zowel in informele als zakelijke context een boeiende 'smaltalk' kunt aanknopen. Ontdek de kunst van openheid en oprechte interesse, en herken met precisie wanneer anderen zich op hun gemak voelen in jouw gezelschap.

Deze training onthult de geheimen van naadloos in gesprek gaan, zelfs zonder duidelijke aanleiding. Je leert hoe je moeiteloos contact maakt met vreemden, en ontdekt de fijne kneepjes van groepsinteractie. Maar dat is nog niet alles...

Ontdek de verborgen bouwstenen van gesprekken en leer hoe je heikele onderwerpen vermijdt terwijl je tegelijkertijd een warme en gastvrije sfeer creëert. Deze training is speciaal ontworpen voor degenen die misschien wat terughoudend zijn in het aanknopen van praatjes, of die door de digitale wereld het face-to-face converseren enigszins zijn ontwend.

Wees gerust, deze ervaring gaat verder dan passieve leerstof. Je zult actief oefenen en de opgedane kennis direct in de praktijk brengen. Bereid je voor op een dag vol dynamische activiteiten en inzichten die je gespreksleven een opmerkelijke boost zullen geven. Maak je klaar om met vertrouwen en charme te converseren – deze training belooft allesbehalve saai te zijn!"

Informatie
6 december 2024 |Utrecht |12 plaatsen
Open inschrijving
Met lesmateriaal | lunch| certificaat
'Smaltalk': Hoe je in gesprek komt en binnen een paar minuten een aangenaam klimaat schept.

€ 275,00
€ 275,00 excl btw

#replace title#